Trombetta: Este o victorie mare

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, miercuri, la întoarcerea delegaţiei clujene de la Roma, că echipa sa au realizat o performanţă extraordinară la debutul în grupele Ligii Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Este o victorie mare

Trombetta: Este o victorie mare

"E o satisfacţie mare nu doar pentru mine, ci şi pentru băieţi. Cum a zis şi preşedintele este o victorie mare. Am demonstrat că merităm să jucăm la acest nivel. E un lucru extraordinar că am reuşit să ne impunem chiar la prima partidă în Liga Campionilor, pe terenul Romei. Doar m-am salutat cu Spalletti după meci. Nu mă gândesc la meciul cu Chelsea, până atunci mai avem de jucat cu Farul şi cu Steaua. Normal că vom ţine pumnii Stelei. Eu cred că steliştii au dorit succesul nostru şi noi dorim ca ei să câştige", a spus Trombetta.

CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia italiană AS Roma, în prima etapă a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici