Trombetta: Îmi pare rău pentru acest rezultat de egalitate

Antrenorul italian al echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, vineri, la sfârşitul meciului cu Steaua, scor 1-1, că regretă că formaţia sa a câştigat doar un punct însă este convins că jucătorii săi pot câştiga campionatul.

19 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Îmi pare rău pentru acest rezultat de egalitate

Trombetta: Îmi pare rău pentru acest rezultat de egalitate (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi pare rău de acest rezultat de egalitate. Dacă am fi concretizat ocaziile pe care le-am avut, puteam câştiga această partidă. Sunt mulţumit de prestaţia tuturor jucătorilor, toţi au dat sută la sută. În prima repriză Steaua a jucat puţin mai bine dar în partea a doua am stat aproximativ 35 de minute în jumătatea Stelei însă am avut probleme la finalizare. După meciul prestat de jucători în această seară, am convingerea că putem câştiga campionatul", a spus Trombetta.

Antrenorul italian a afirmat că arbitrul Augustus Constantin a comis unele erori însă nu a influenţat rezultatul final al partidei. "Pe parcursul meciului au fost unele faze care mi s-au părut în favoarea noastră, iar arbitrul le-a judecat invers. Oricum, arbitrajul nu a influenţat rezultatul", a explicat Trombetta.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, vineri, pe teren propriu, cu echipa Steaua, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici