Trombetta: Spre deosebire de Timişoara, Urziceniul are un joc mult mai bine definit

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Unirea Urziceni are un joc bine definit în comparaţie cu FC Timişoara, formaţie despre care tehnicianul a spus că are un joc "indescifrabil".

6 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Spre deosebire de Timişoara, Urziceniul are un joc mult mai bine definit

Trombetta: Spre deosebire de Timişoara, Urziceniul are un joc mult mai bine definit

"Spre deosebire de Timişoara, Urziceniul are un joc mult mai bine definit, mai concret. Au atacanţi deosebit de buni la jocul cu capul şi în viteză. Trebuie să câştigăm următoarele cinci meciuri. Pentru meciul cu Urziceni simt doar presiunea faptului că trebuie să înving pentru a recupera nouă puncte faţă de Dinamo şi opt faţă de Urziceni. Nu sunt bucuros de ultimele două partide pe care le-am pierdut, dar singura presiune e diferenţa de puncte", a spus Trombetta.

Maurizio Trombetta s-a arătat îngrijorat de faptul că CFR a primit două goluri din faze fixe, în partida susţinută, în etapa a XII-a a Ligii I, contra echipei FC Timişoara. "Sunt îngrijorat pentru că la Timişoara am greşit la două faze fixe din care am luat şi golurile. Eu sunt responsabil de ce tot ce se întâmplă cu echipa. Îmi reproşez că Timişoara nu a avut faze de gol şi cu toate acestea au reuşit să marcheze. Fazele fixe reprezentau o problemă înainte să preiau eu echipa. După aceea nu am mai luat gol din faze fixe, dar acum, Timişoara, am luat două goluri în cinci minute şi e problemă pe care trebuie să o rezolvăm. A fost o eroare a lui Gabi Mureşan la golul doi, în timp ce la primul gol a fost o greşeală colectivă", a completat Trombetta.

Partida CFR Cluj - Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici