Tsitsipas s-a retras din Turneul Campionilor. Cine îl înlocuieşte pe grec?

  • Stefanos Tsitsipas s-a retras de la Turneul Campionilor în urma unei accidentări la cotul drept
  • Tsitsipas trebuia să îl înfrunte pe Casper Ruud, astăzi de la ora 22:00
  • În primul meci de la Turneul Campionilor, Tsitsipas a pierdut împotriva lui Andrey Rublev, scor 6-4, 6-4
934 afișări
Imaginea articolului Tsitsipas s-a retras din Turneul Campionilor. Cine îl înlocuieşte pe grec?

Sursa foto: profimedia

Stefanos Tsitsipas s-a retras din Turneul Campionilor, după ce a suferit o accidentare la cotul drept înainte de al doilea meci al său din grupele competiţiei. Tsitsipas trebuia să îl înfrunte pe norvegianul Casper Ruud în această seară de la ora 22:00.

Locul grecului din turneu va fi luat de Cameron Norrie. Jucătorul de 26 de ani debutează la Turneul Campionilor după un sezon în care a câştigat Mifel Open în Los Cabos şi primul lui turneu ATP Masters 1000, la Indian Wells.

Norrie l-a mai înfruntat pe Ruud, adversarul lui din această seară, o singură dată, acum mai puţin de două luni, în finala turneului San Diego Open. Norvegianul a câştigat atunci cu 6-0, 6-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici