Tudor şi Balaj au fost reţinuţi de la delegări

Arbitrii Alexandru Tudor, care a arbitrat partida Steaua - Oţelul Galaţi, scor 5-0, şi Cristian Balaj, care a condus la centru meciul FC Timişoara - Farul Constanţa, scor 3-2, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, au fost reţinuţi de la delegări de către CCA.

14 afișări
Imaginea articolului Tudor şi Balaj au fost reţinuţi de la delegări

Tudor şi Balaj au fost reţinuţi de la delegări (Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Astfel, Alexandru Tudor trebuia să conducă la centru partida Farul Constanţa - Unirea Urziceni, însă în locul său a fost delegat Marian Bordean. Tot la această partidă, în locul asistentului Sebastian Gheorghe a fost trimis Adrian Ghinguleac.

Alexandru Tudor a acordat, în mod eronat o lovitură de la 11 metri pentru Steaua, la scorul de 1-0, iar la golul de 4-0 nu a acordat fault în atac, lăsând jocul să continue.

Cristian Balaj, care a acordat uşor un penalti, la scorul de 0-0, pentru FC Timişoara în victoria împotriva echipei Farul, a fost înlocuit la meciul SC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu cu Sebastian Colţescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici