Turcu: Avem nevoie de Niculescu

Vicepreşedintele Clubului Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că echipa sa are nevoie de atacantul Claudiu Niculescu, susţinând că transferul acestuia ar aduce mai multe goluri pentru Dinamo.

23 afișări
Imaginea articolului Turcu: Avem nevoie de Niculescu

Turcu: Avem nevoie de Niculescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Niculescu e un tip care leagă vestiarul, are mentalitate de profesionist şi, e un lucru cert, avem nevoie de el. Bratone (n.r. - atacantul Florin Bratu), săracul de el, va reveni tocmai prin mai-iunie. Sperăm într-o revenire cât mai rapidă a lui Zicu şi împreună cu Adrian Cristea vor scoate multe lovituri libere pentru Niculescu. Să nu uităm că înainte de plecarea lui Claudiu Niculescu, din 10 lovituri libere şapte se transformau în goluri. Loviturile de la 20-25 de metri erau pentru noi ca un 11 metri. Cu golurile lui, Dinamo s-a calificat în primăvara europeană, cu golurile lui Niculescu am luat campionatul", a afirmat oficialul dinamovist.

Citeşte şi:

Badea: Nu s-a discutat încă despre transferul lui Niculescu

Rednic: Vom vorbi de transferuri după prima perioadă de pregătire

Goian şi Pulhac, puşi pe lista de transferuri, Torje şi Ropotan, ultimul avertisment

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici