Turcu: Ştefan Radu a fost transferat definitiv la Lazio Roma

Acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, marţi, că Lazio Roma l-a transfertat defintiv pe fundaşul Ştefan Radu, care a evoluat în returul ediţiei 2007-2008 la gruparea italiană sub formă de împrumut.

27 afișări
Imaginea articolului Turcu: Ştefan Radu a fost transferat definitiv la Lazio Roma

Turcu: Ştefan Radu a fost transferat definitiv la Lazio Roma (Imagine: Mediafax Foto)

Acţionarii Vasile Turcu şi Nicolae Badea, administratorul delegat Cornel Dinu şi impresarul Ioan Becali s-au întâlnit, marţi, la sediul FC Dinamo cu preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, sosit în cursul dimineţii la Bucureşti.

"Transferul lui Ştefan Radu este complet definitiv. Suntem un club serios. De fapt, este completarea transferului din iarnă. Am avut doi negociatori foarte buni, pe Nicolae Badea şi Giovanni Becali. Mă bucur pentru jucător şi pentru club. Totuşi, să transferi un jucător la un club mare nu este uşor", a afirmat Turcu.

Acţionarul dinamovist nu a dorit să dea mai multe detalii despre transferul lui Ştefan Radu sau despre posibilitatea ca un alt dinamovist, Cosmin Moţi, să ajungă la Lazio Roma.

Fundaşul Ştefan Radu a fost împrumutat în iarnă de Dinamo la Lazio contra sumei de 1,19 milioane de euro, italienii având drept de cumpărare definitivă în această vară dacă achită 4,2 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici