Turneul Campioanelor 2019. Elina Svitolina este prima finalistă, după ce Belinda Bencic a abandonat meciul în setul decisiv

Elina Svitolina este prima finalistă de la ediţia din 2019 a Turneului Campioanelor. Jucătoarea din Ucraina s-a calificat în ultimul act al competiţiei de la Shenzhen, după ce adversara Belinda Bencic a abandonat meciul în setul decisiv, din cauza durerilor de spate.

303 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor 2019. Elina Svitolina este prima finalistă, după ce Belinda Bencic a abandonat meciul în setul decisiv

Turneul Campioanelor 2019. Elina Svitolina este prima finalistă, după ce Belinda Bencic a abandonat

Tenismena din Elveţia a început bine partida, a câştigat primul set, scor 7-5, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6. În decisiv, Belinda Bencic nu a mai putut continua şi a decis să renunţe, când era condusă cu 4-1. Sportiva de pe locul 7 WTA a cerut intervenţia medicului şi a primit îngrijiri pe parcursul meciului, însă durerile nu au lăsat-o şi astfel a decis să abandoneze.

Elina Svitolina a ajuns din nou în finala Turneului Campioanelor, după ce anul trecut a câştigat competiţia. Dacă îşi va adjudeca trofeul, va obţine cel mai mare premiu din istoria tenisului, de 4,42 milioane de dolari.

A doua finalistă va fi câştigătoarea meciului Ashleigh Barty (23 ani, nr. 1 WTA) - Karolina Pliskova (27 ani, nr. 2 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici