Turneul de la Madrid 2018 | Simona Halep merge în sferturile de finală, după ce o învinge pe Kristyna Pliskova

Simona Halep a învins-o categoric pe Kristyna Pliskova, în optimile turneului de la Madrid, cu 6-1, 6-4, într-o oră şi 15 minute, într-un meci în care a reuşit 20 de lovituri câştigătoare.

6722 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Madrid 2018 | Simona Halep merge în sferturile de finală, după ce o învinge pe Kristyna Pliskova

BREAKING: Simona Halep o învinge pe Kristyna Pliskova, în optimile turneului de la Madrid

Simona Halep a învins-o, miercuri, pe Kristyna Pliskova (94 WTA), în partida care a deschis programul de joc pe arena principală, Manolo Santana.

Deţinătoarea trofeului este prima jucătoare calificată în sferturile de finală de la Mutua Madrid Open 2018.

Constănţeanca este campioană en-titre la competiţia patronată de Ion Ţiriac şi leagă astfel a 15-a victorie consecutivă pe praful cărămiziu din Spania.

În sferturi, liderul mondial o va întâlni pe câştigătoarea partidei Karolina Pliskova (Cehia, 26 de ani, WTA) - Sloane Stephens (SUA, 25 de ani, 9 WTA). Meciul are loc în cursul acestei zile.

Săptămâna viitoare, Simona Halep va evolua la turneul de la Roma.

CITEŞTE LIVE BLOG PROSPORT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici