Turneul decisiv pentru play-off-ul campionatului de futsal se joacă în weekend la Sfântu Gheorghe

  • Liga I la futsal programează în acest week-end, la Odorheiu Secuiesc, primele partide din 2021 şi totdată şi ultimele din sezonul regulat, anunţă frf.ro.
  • De rezultatul partidelor din cele trei zile depinde configuraţia finală a play-off-ului.
115 afișări
Imaginea articolului Turneul decisiv pentru play-off-ul campionatului de futsal se joacă în weekend la Sfântu Gheorghe

Turneul decisiv pentru play-off-ul campionatului de futsal se joacă în weekend la Sfântu Gheorghe

Primul meci al anului va pune faţă în faţă nou-promovata Luceafărul Buzău şi fosta campioană a României, Imperial Wet Miercurea Ciuc. Partida este deosebit de importantă pentru ambele formaţii. Aflată într-o luptă la baionetă cu FK Odorheiu Secuiesc pentru locul 4, ultimul care asigură prezenţa în play-off, Luceafărul Buzău are nevoie cel puţin de o remiză în duelul cu Imperial Wet.

„Suntem conştienţi că va fi foarte greu, deşi nu ne temem de adversar. Vom da, ca de fiecare dată, totul pe teren”, a spus Iulian Trăznea, antrenorul echipei buzoiene.

Luceafărul l-a transferat în această iarnă pe Ovidiu Aramă, chiar de la adversara de vineri, Imperial WET Miercurea Ciuc. Produs al grupării harghitene, Ovidiu Aramă a evoluat sezonul 2019-2020 la Dunărea Călăraşi, după care s-a întors la Miercurea Ciuc. Imperial Wet a renunţat în aceste zile la doi dintre portarii săi. Este vorba despre Gică Dospinescu, unul dintre cei mai vechi jucători ai grupării ciucane, şi Petrişor Toniţă, goalkeeper-ul echipei naţionale a României. După un an la Călăraşi şi şase luni petrecute la Miercurea Ciuc, Petrişor Toniţă s-a întors la Deva.

Imperial WET s-a despărţit şi de căpitanul Tankó Levente, care va evolua la FK Odorheiu Secuiesc. La Imperial WET Miercurea Ciuc au sosit în schimb Farkas Róbert-Attila, ultima oară la KSE Târgu Secuiesc, şi brazilianul OitoMeia Uhelliton. Fost jucător la celebra formaţie spaniolă Inter Movistar Fútbol Sala, OitoMeia Uhelliton a evoluat în ultimii ani în Brazilia, la Jaraguá Futsal.

Partida cu Luceafărul Buzău va fi pentru Imperial Wet repetiţia generală pentru meciul de sâmbătă, cu Autobergamo Deva. Confruntarea Ciuc – Deva reprezintă derby-ul turneului de la Odorheiu Secuiesc. După eşecul din ultimul meci al anului 2020, 3-8 cu United Galaţi, Dorin Popa, preşedintele echipei Autobergamo Deva, a anunţat că echipa se va întări.

Au sosit astfel la Deva, încă din finalul anului trecut, portarul Petrişor Toniţă şi portughezul Hugo Dos Santos Martins Ramada. În urmă cu doar câteva zile, Deva a mai anunţat un transfer: André Filipe Magalhães Andrade Silva, alias Kanika. Portughezul a evoluat ultima oară la Portimonense Futsal.

Chiar dacă nu va evolua vineri, campioana CS United Galaţi, are şanse mari să rămână pe primul loc al clasamentului la finalul sezonului regulat. În cele două meciuri programate la Odorheiu Secuiesc, United Galaţi are de jucat în compania ultimei clasate, Clujana Cluj. Cele două confruntări vor reprezenta încălzirea pentru super-confruntarea cu polonezii de la BTS Rekord Bielsko-Biała, din UEFA Futsal Champions League. Meciul, contând pentru 16-imile Ligii Campionilor e programat sâmbătă, 16 ianuarie, în Polonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
play off,
futsal,
turneu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici