Turul Franţei readuce fanii aproape. Primul eveniment sportiv de anvergură cu spectatori

  • Cursa va porni din staţiunea Nisa
  • Circuitul se întinde pe aproape 3.000 km
  • Ediţia de anul trecut a fost câştigată de echipa Ineos, din Marea Britanie
278 afișări
Imaginea articolului Turul Franţei readuce fanii aproape. Primul eveniment sportiv de anvergură cu spectatori

Turul Franţei readuce fanii aproape

Mâine Turul Franţei ia în sfârşit startul după carantină. 

La două luni faţă de data la care a fost programat oficial, turul va fi primul eveniment sportiv important care adună spectatori pe circuit. Deşi organizatorii au făcut tot posibilul să ţină fanii departe de cele 21 de etape, le va fi greu să controleze circuitul care se desfăşoară pe mii de kilometri.

Riscul de infectare este mare. Autorităţile din Franţa au emis cod roşu pentru regiunea din care vor porni cicliştii, deci lupta pentru tricoul galben va fi mai dificilă ca niciodată în pandemie.

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, nu îi mai vede favoriţi pe câştigătorii de anul trecut.

Eduard Novak, preşedintele Federaţiei de Ciclism: „E o bătălie foarte mare între Ineos şi Jumbo-Visma. Cred că Jumbo-Visma este favorită anul acesta. Sunt foarte bine pentru că au un staff foarte profesionist, Roglic e foarte puternic şi poate au o echipă mai bună decât Ineos.” 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici