"Twitter baby, am reuşit!” Cum au reacţionat sportivii la întreruperea Facebook, Insta şi WhatsApp

Întreruperea de luni seara, pentru aproape 6 ore, a platformelor sociale şi de mesagerie Facebook, Instagram şi WhatsApp a provocat o serie de reacţii, care de care mai amuzante sau mai interesante, în rândul sportivilor.

558 afișări
Imaginea articolului "Twitter baby, am reuşit!” Cum au reacţionat sportivii la întreruperea Facebook, Insta şi WhatsApp

"Twitter baby, am reuşit!” Cum au reacţionat sportivii la întreruperea Facebook, Insta şi WhatsApp

3,5 miliarde de utilizatori ai companiei Facebook Inc au rămas fără acces, luni seara, la serviciile oferite de platformele de socializare şi de mesagerie, precum WhatsApp, Instagram şi Messenger. Sportivii din întrega lume au profitat de ocazie ca să facă haz de necaz.

Lucas Moura, de la Tottenham Hotspur, a glumit, scriind că întreruperea de aproape şase ore a reţelelor de socializare de luni a însemnat că a avut în sfârşit şansa de a se conecta cu soţia sa. Acesta a scris pe Twitter: "Odată cu căderea WhatsApp şi Instagram am putut să vorbesc puţin cu soţia mea".

Richarlison, care are peste 660.000 de urmăritori pe Twitter, a postat imagini cu porumbei voiajori, întrevăzând o oportunitate de a face afaceri în domeniul mesageriei. Acesta a scris lângă poza unui porumbel: "Acum vreţi serviciile mele, nu-i aşa?".

Antonio Rudiger, de la Chelsea, a postat pe Twitter o scurtă înregistrare video cu el sărbătorind şi spunând: "Când îţi dai seama că tariful tău fix pentru SMS-uri are în sfârşit din nou sens. Whatsappdown".

Folosindu-se de imaginea în care Daniil Medvedev sărbătorea câştigarea titlului de la US Open, în care rusul a căzut întins pe suprafaţa de joc, echipa de social media de la ESPN Tenis a scris pe Twitter: "Facebook, Instagram şi Whatsapp chiar acum...".

O serie de luptători MMA s-au văzut nevoiţi să utilizeze platforma Twitter pentru a-şi împărtăşi părerile despre întrerupere.

"The Notorious" Conor McGregor a scris pe Twitter: "Twitter baby, am reuşit!".

Fostul campion la categoria uşoară "The Eagle" Khabib Nurmagomedov a pus o întrebare destul de interesantă pentru urmăritorii săi pe Twitter. El a spus: "Mă întreb câţi abonaţi vorbitori de limbă rusă am pe Twitter? Şi, în general, merită să postez aici activ în limba rusă?".

Michael Chandler a intrat pe Twitter pentru a împărtăşi o opinie destul de interesantă despre întreruperea platformelor sociale:

El a spus: "Faptul că Instagram este la pământ este un mare semnal de alarmă pentru a-ţi reaminti că creierul, alfabetizarea şi cartea încă funcţionează. Mâna ta, acel stilou şi jurnalul tău încă funcţionează. Acel telefon şi acea persoană pe care ai vrut să o suni încă funcţionează. Lucrurile mai importante ÎNCĂ FUNCŢIONEAZĂ."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici