U Transilvania Cluj, eşec în deplasare, cu CSM Bucureşti

Handbaliştii de la U Transilvania Cluj au fost învinşi duminică, în deplasare, de formaţia CSM Bucureşti, scor 31-30 (13-17), în meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii Naţionale, prima a returului.

6 afișări

Alte patru partide din cadrul rundei s-au disputat vineri şi sâmbătă, rezultatele înregistrate fiind următoarele: Steaua Bucureşti-Energia Pandurii Tg. Jiu 32-37, CSU Suceava-CSM Oradea 45-32, UCM HC Caraş-Severin-HC Odorhei 24-26 şi CSM Satu Mare-Poli Timişoara, scor 28-27. HC Odorhei este noul lider al Ligii Naţionale, cu 24 de puncte, în timp ce UCM HC Caraş-Severin se află pe locul secund, cu 23 puncte, iar HCM Constanţa, pe locul trei, cu 21, dar cu un meci mai puţin disputat.

Ultimele două meciuri din cadrul rundei a XIV-a vor avea loc între Ştiinţa Bacău-Minaur Baia Mare (în 2 martie) şi HCM Constanţa-Dinamo Braşov (16 martie).

Liga Naţională se întrerupe până în 19 martie, din cauza reunirii echipei naţionale, de luni (la Constanţa), care va susţine dubla manşă, cu Lituania, din preliminariile CE din 2012. Meciul tur va avea loc în 10 martie, la Vilnius, iar cel retur, trei zile mai târziu, la Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici