UCM Reşiţa-CSU Suceava, 37-30, în "avanpremiera" finalei Challenge Cup

Echipa de handbal masculin UCM Reşiţa a învins marţi, pe teren propriu, formaţia CSU Bucovina Suceava, cu scorul de 37-30 (21-10), în meci jucat în devans la etapa a XXV-a a Ligii Naţionale, cele două formaţii urmând să se confrunte şi în finala Challenge Cup.

5 afișări

Cu excepţia primul sfert de oră, dominat de oaspeţi, reşiţenii au condus pe toată durata partidei şi după ce au avut un avans considerabil la pauză (21-10), au obţinut victoria fără emoţii.

"Nu se compară miza acestui meci, din campionatul intern, cu cea a finalei Challenge Cup", au spus la final antrenorii Aihan Omer (UCM Reşiţa) şi Petru Ghervan (CSU Bucovina Suceava), dar fiecare în altă stare de spirit după victoria categorică a UCM. Confruntarea dintre cele două echipe a însemnat şi un "due"” al antrenorilor naţionalei, Aihan Omer fiind principal, iar Ghervan secundul său.

UCM Reşiţa şi CSU Bucovina Suceava vor juca finala Challenge Cup, în 23-24 mai (turul), pe terenul reşiţenilor, respectiv 30-31 mai (returul), la Suceava. În handbalul masculin românesc este prima finală de cupă europeană ce va fi disputată, după cea feminină de acum câteva sezoane dintre Rulmentul Braşov şi Tomis Constanţa.

În altă ordine de idei, celelalte partide din cadrul etapei a XXV-a se vor juca astfel: tot marţi, CSM Oradea-Dinamo Bucureşti şi "U" Transilvania Cluj-Steaua Bucureşti, iar miercuri Minaur Baia Mare-Ştiinţa Bacău, CS HV Piteşti-Energia Pandurii Tg. Jiu, HCM Constanţa-Poli Timişoara şi HC Odorhei-CSM Medgidia.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici