UCM Reşiţa va juca turul pe teren propriu, dacă se va califica în finala Challenge Cup

Echipa de handbal masculin UCM Reşiţa va juca pe teren propriu turul finalei Challenge Cup şi returul în deplasare, indiferent de numele adversarei, dacă va obţine calificarea în ultimul act al competiţiei europene.

4 afișări

Conform anunţului făcut miercuri de Federaţia Europeană de Handbal, regulamentul competiţiilor continentale prevede ca echipa ce a jucat şi în sezonul precedent o finală, evoluând în retur pe teren propriu, în actualul sezon va disputa obligatoriu turul acasă şi returul în deplasare.

Astfel, dacă UCM Reşiţa va învinge Beşiktaş JK în returul semifinalelor (26-26 în tur), partida fiind programată sâmbătă, se va supune prevederilor anunţate de EHF, indiferent de numele adversarei. În sezonul trecut, UCM Reşiţa a învins în finala Challenge Cup formaţia austriacă Alpla Hard, jucând turul în deplasare şi returul pe teren propriu. Dacă reşiţenii nu se vor califica în ultimul act, tragerea la sorţi a ordinii meciurilor din finală va avea loc în 5 mai, la sediul EHF.

În cealaltă semifinală a Challenge Cup se vor duela elveţienii de la BSV Bern Muri şi CSU Bucovina Suceava, meciul retur fiind programat duminică. În tur, CSU s-a impus pe teren propriu, cu 35-31.

Finala Challenge Cup se va disputa în 23-24 mai (turul), respectiv 30-31 mai (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici