Ucraina joacă în Bosnia în play-off-ul Euro, în timp ce Ţara Galilor primeşte vizita Finlandei

Naţionala de fotbal masculin a Ucrainei va juca în deplasare în Bosnia şi Herţegovina în semifinalele playoff-ului Euro 2024, în încearcarea de a compensa dezamăgirea fanilor ei pentru ratarea Cupei Mondială de anul trecut. Joi s-au tras la sorţi şi celelalte meciuri din play-off-ul Euro 2024.

327 afișări
Imaginea articolului Ucraina joacă în Bosnia în play-off-ul Euro, în timp ce Ţara Galilor primeşte vizita Finlandei

Ucraina joacă în Bosnia în play-off-ul Euro, în timp ce Ţara Galilor primeşte vizita Finlandei

Douăzeci de echipe şi-au asigurat deja locurile la turneul final al Campionatului European de anul viitor prin campania de calificare, iar 12 naţiuni se luptă pentru alte trei locuri. Germania este gazda turneului.

Ucraina se deplasează în Bosnia şi Herţegovina pentru semifinală, iar învingătoarea va găzdui fie Israel, fie Islanda.

În semifinalele din calea A, Ţara Galilor va juca acasă cu Finlanda, iar câştigătorii vor primi apoi vizita Poloniei sau Estoniei.

Semifinalele traseului C va avea ca protagoniste Georgia acasă cu Luxemburg şi Grecia împotriva Kazahstanului, învingătoarea din meciul Georgia/Luxemburg găzduind finala.

Ucraina a ratat calificarea directă după ce a remizat, 0-0, într-un meci considerat pe teren propriu, cu campioana europeană Italia, în ultimul meci din grupa C de calificare.

Ucraina a ratat calificarea şi la Cupa Mondială după ce a pierdut în faţa Ţării Galilor, în finala de baraj.

Semifinalele cu o singură manşă se vor juca pe 21 martie, iar finala va stabili care sunt celelalte 3 naţiuni care vor merge în Germania, pe 26 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici