UEFA a deschis o procedură de sancţionare disciplinară pentru România, în urma meciului cu Suedia din preliminariile Euro 2020

UEFA a deschis o procedură de sancţionare disciplinară pentru România în urma partidei cu Suedia, din preliminariile Euro 2020, atunci când suporterii români au fost acuzaţi de rasism.

1332 afișări
Imaginea articolului UEFA a deschis o procedură de sancţionare disciplinară pentru România, în urma meciului cu Suedia din preliminariile Euro 2020

UEFA a deschis o procedură de sancţionare disciplinară pentru România, în urma meciului cu Suedia

”În urma unei anchete disciplinare condusă de un Inspector UEFA de Etică şi Disciplină, în conformitate cu Articolul 31 (4) din Regulamentul de Disciplină UEFA, o procedură de sancţionare disciplinară a fost deschis în urma partidei din preliminariile Euro 2020 dintre România şi Suedia (0-2), care a avut loc la data de 15 noiembrie”, a fost anunţul făcut de UEFA.

Federaţia Română de Fotbal este acuzată de faptul că suporterii români au afişat un comportament rasist.

În comunicatul UEFA mai este precizat faptul că, la data de 12 decembrie, Comisia de Control, Etică şi Disciplină va stabili sancţiunea Federaţiei Române de Fotbal.

Partida dintre România şi Suedia a fost oprită în două rânduri din cauza unor petarde aruncate pe teren şi din cauza unor presupuse scandări rasiste la adresa jucătorului suedez Alexander Isak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
uefa,
românia,
suedia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici