UEFA a modificat data barajului pentru EURO. Când se joacă Islanda-România

UEFA a modificat datele de disputare ale barajului pentru Campionatul European, astfel că România va întâlni Islanda, în semifinalele barajului, pe 4 iunie. Finala barajului este programată cinci zile mai târziu, pe 9 iunie.

403 afișări
Imaginea articolului UEFA a modificat data barajului pentru EURO. Când se joacă Islanda-România

UEFA a modificat data barajului pentru EURO. Când se joacă Islanda-România

UEFA a modificat datele de disputare ale barajului pentru Campionatul European, care a fost şi el mutat un an mai târziu, în 2021.

Barajul, programat iniţial la finalul lunii martie, a fost reprogramat pentru începutul lunii iunie. Semifinalele vor avea loc joi, 4 iunie, iar finalele sunt programate pentru marţi, 9 iunie. Noile date pot suferi şi ele modificări, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus.

În semifinalele barajului, România va juca contra Islandei, la Reykjavik. Dacă vor trece de nordici, tricolorii vor întâlni în finală Bulgaria sau Ungaria, tot în deplasare.

Anterior, UEFA a decis să reprogrameze EURO 2020 pentru vara anului următor, din cauza pandemiei de coronavirus. În acest fel, forul european le permite campionatelor să îşi prelungească termenul limită de încheiere a sezonului, până la 30 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
uefa,
baraj,
euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici