UEFA: "Hagi inspiră generaţia următoare"

UEFA a realizat un video reportaj la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", acesta fiind publicat pe site-ul oficial al forului continental sub titlul "Hagi inspiră generaţia următoare".

430 afișări
Imaginea articolului UEFA: "Hagi inspiră generaţia următoare"

UEFA: "Hagi inspiră generaţia următoare"

Fostul căpitan al echipei naţionale a României a prezentat echipei de la UEFA Training Ground condiţiile pe care le oferă tinerilor fotbalişti academia sa din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa.

În cadrul reportajului, Gheorghe Hagi afirmă că scopul său principal este de oferi o şansă cât mai multor tineri de a face fotbal de performanţă. El explică faptul că Academia La Masia, care aparţine fostului său club, FC Barcelona, a reprezentat un model în realizarea propriei şcoli de fotbal.

Echipa de filmare prezentă la Ovidiu a realizat şi un scurt interviu cu fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis.

"Tatăl meu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României, de fapt cel mai bun. Este un model pentru mine, aşa cum Academia Gheorghe Hagi este un vis pentru orice jucător de fotbal din România", a declarat Ianis echipei de filmare a UEFA.

VEZI AICI REPORTAJUL

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici