Uhrin Jr.: Cât am antrenat în România, nu am pierdut în faţa Stelei

Tehnicianul echipei Dinamo Tbilisi, Duşan Uhrin Jr., a declarat că nu deţine foarte multe informaţii despre Steaua actuală, potenţiala adversară din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dar a precizat că în perioada în care a antrenat în România nu a pierdut în faţa grupării bucureştene.

91 afișări
Imaginea articolului Uhrin Jr.: Cât am antrenat în România, nu am pierdut în faţa Stelei

Duşan Uhrin Jr. (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Cel mai probabil adversar al nostru în turul trei preliminar va fi Steaua. Despre Steaua de astăzi nu deţin foarte multe informaţii la această oră. Steaua s-a descurcat foarte bine anul trecut în Liga Europa, este o echipă dominată de jucători români. Unii dintre ei, Latovlevici, Nikolici, Bourceanu, au jucat sub comanda mea la Timişoara. Steaua joacă aproape toate meciurile de pe teren propriu cu tribunele pline. Cât am antrenat în România, nu am pierdut în faţa Stelei", a spus Uhrin Jr., vineri, pentru site-ul oficial al clubului din Tbilisi.

Formaţia Steaua va întâlni câştigătoarea dublei manşe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) - EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de echipa macedoneană Vardar Skopje în turul doi, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon. Însă cel mai probabil Steaua şi Dinamo se vor întâlni în turul al treilea, după ce, în partidele tur, românii au câştigat cu 3-0 în faţa celor de la Vardar, iar campioana Georgiei s-a impus cu 6-1 în meciul cu EB/Streymur.

În cazul în care va trece de Vardar, echipa bucureşteană va juca prima manşă a turului trei preliminar în 30 sau 31 iulie, în deplasare, şi returul în 6 sau 7 august, pe teren propriu.

Dinamo Tbilisi este pregătită din 2012 de tehnicianul ceh Duşan Uhrin Jr., care a antrenat în România formaţiile Politehnica Timişoara şi CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici