Un antrenor de fotbal a murit din cauza noului coronavirus

  • Ahmad Taheri, fostul fotbalist şi antrenor de futsal, a murit luni, din cauza coronavirusului.
  • El a suferit o intervenţie chirurgicală, în urmă cu patru luni, pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale.
  • Potrivit site-ului tehrantimes.com, antrenorul iranian ar fi suferit o intervenţie chirurgicală, în urmă cu patru luni, pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale, ceea ce i-a cauzat o scădere a imunităţii.
1865 afișări
Imaginea articolului Un antrenor de fotbal a murit din cauza noului coronavirus

Un antrenor de fotbal a murit din cauza noului coronavirus

Astfel că, în urma contaminării cu noul virus, organismul lui Ahmad Taheri nu a mai rezistat şi a pierdut lupta cu viaţa.

Taheri a antrenat mai multe echipe de futsal din Iran, precum Bank Tejarat, Peyman şi Esteghlal. În plus, a fost şi directorul sportiv al echipei naţionale de futsal din Iran.

Numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în Iran a ajuns la 853, iar în ţară sunt peste 15 000 de cazuri confirmate.

Toate competiţiile sportive din Iran, care au fost suspendate iniţial până la 2 aprilie, vor fi oprite până la 20 aprilie.

Tot luni a mai murit un antrenor. Clubul de fotbal Atletico Portada Alta a confirmat moartea antrenorului Francisco Garcia, de la echipa de juniori. El avea doar 21 de ani, scrie cotidianul MARCA.

Presa din Spania scrie că bărbatul fusese diagnosticat şi cu o afecţiune oncologică, iar infectarea cu COVID-19 i-a fost fatală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici