Un cartonaş de colecţie cu un sportiv, cumpărat cu 2 dolari, ar putea valora milioane

Un cartonaş de colecţie care are pe el imaginea legendarului jucător de baseball Babe Ruth ar putea fi vândut pentru milioane de dolari, transmite UPI.

3732 afișări
Imaginea articolului Un cartonaş de colecţie cu un sportiv, cumpărat cu 2 dolari, ar putea valora milioane

Un cartonaş de colecţie cu un sportiv, cumpărat cu 2 dolari, ar putea valora milioane

Cartonaşul a fost cumpărat cu 2 dolari de Dale Ball, din California, dintr-un magazin de obiecte sportive de colecţie din statul Nevada. Preţul normal era de 8 dolari, dar în ziua respectivă fusese aplicat un discount masiv. Proprietarul magazinului nu a realizat că era, cel mai probabil, vorba despre un model ultra-rar autentic Shotwell W-575-1 Babe Ruth. Se crede că doar două copii au supravieţuit până în zilele noastre.

Obiectul de colecţie a fost realizat de Shotwell Company în 1921. Un expert din Beverly Hills a declarat că acest cartonaş este autentic, dar, înainte de a încasa pe el o sumă fabuloasă, Ball trebuie să treacă prin procesul de autentificare.

Bărbatul a anunţat că doreşte să vândă cartonaşul, dar nu pentru mai puţin de 2 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici