Un celebru antrenor italian îi face cu ochiul Emmei Răducanu

Emma Răducanu ar putea avea o nouă echipă de antrenori condusă de Riccardo Piatti, înainte de Openul Franţei de luna viitoare, după ce campioana de la US Open s-a despărţit de Torben Beltz.

3260 afișări
Imaginea articolului Un celebru antrenor italian îi face cu ochiul Emmei Răducanu

Un celebru antrenor italian îi face cu ochiul Emmei Răducanu

Vedeta britanică în vârstă de 19 ani a declarat că este în căutarea unui „nou model de antrenament”, iar o opţiune este angajarea experimentatului şi respectatului antrenor italian Piatti, care a lucrat anterior cu Novak Djokovic şi Maria Sharapova.

Academia lui Piatti se mândreşte cu un personal experimentat, inclusiv antrenori de fitness şi fizioterapeuţi, care ar putea forma rapid o echipă în jurul lui Răducanu, aceasta urmărind un nou succes de Grand Slam.

The Times relatează că negocierile cu Piatti sunt în curs de desfăşurare, dar compania de management a lui Răducanu, IMG, speră că ar putea lucra împreună înainte de începerea Openului Franţei de la Paris, pe 22 mai.

Răducanu a călătorit recent la Bordighera, în Italia, pentru a se antrena pe terenuri de zgură la academia lui Piatti, în timp ce se pregătea pentru primele sale turnee pe această suprafaţă.

În timpul şederii sale, ea a fost citată spunând:

„Echipa de la academia Piatti are o configuraţie bună. A fost doar o experienţă bună pentru a vedea cum funcţionează alte locuri".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici