Un fan a fost rugat să îndepărteze steagul Ucrainei, la Cincinnati Open, pentru că era prea mare

Mărimea steagului Ucrainei pe care o fană l-a înfăşurat luni în jurul ei în timpul unui meci de la Cincinnati Open a fost motivul pentru care i s-a cerut să îl îndepărteze de pe teren, au declarat marţi oficialii turneului, pentru Reuters.

647 afișări
Imaginea articolului Un fan a fost rugat să îndepărteze steagul Ucrainei, la Cincinnati Open, pentru că era prea mare

Un fan a fost rugat să îndepărteze steagul Ucrainei, la Cincinnati Open, pentru că era prea mare

În timpul meciului din calificări dintre jucătoarele ruse Anna Kalinskaya şi Anastasia Potapova, disputat duminică, una dintre jucătoare s-ar fi plâns arbitrului de scaun al WTA, Morgane Lara, în legătură cu respectiva fană ucraineeană.

În înregistrarea video a incidentului postată online se vede cum Lara coboară de pe scaun pentru a vorbi cu spectatoarea, care în cele din urmă a părăsit terenul. Se pare că a fost abordată în tribună de şeful securităţii turneului, care i-a spus că steagul avea dimensiuni peste cele regulamentare.

„Conform politicii privind bagajele sau genţile ce pot fi introduse în arenă la Western & Southern Open, aşa cum se menţionează pe site-ul turneului, steagurile sau bannerele mai mari de 45 x 45 cm sunt interzise", a declarat un purtător de cuvânt al turneului într-un e-mail, citat de Reuters.

„Prin urmare, proprietara steagului a fost rugată să îndepărteze steagul de pe teren şi, după ce a făcut acest lucru, i s-a permis să rămână la turneu.”

”Orice întrebări legate de arbitrul de scaun trebuie să fie adresate circuitului WTA.", se mai menţionează în emailul citat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici