Un fan care a încercat să intre pe teren la meciul cu Napoli a fost interzis de pe stadioane doi ani

Un suporter stelist, care a încercat să intre pe teren după marcarea golului egalizator de către Napoli, a fost amendat cu 1.000 de lei şi i s-a interzis accesul la competiţiile sportive pentru doi ani, informează un comunicat al Jandarmeriei.

13 afișări
Imaginea articolului Un fan care a încercat să intre pe teren la meciul cu Napoli a fost interzis de pe stadioane doi ani

Un fan care a încercat să intre pe teren la meciul cu Napoli a fost interzis de pe stadioane doi ani (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Suporterul stelist a sărit gardul în zona tunelului de acces al jucătorilor spre vestiare şi a încercat să intre pe terenul de joc, fiind imobilizat de agenţii de pază şi scos în afara stadionului.

Jandermeria a mai anunţat că, înaintea meciului, au fost sancţionaţi 13 fani stelişti cu o amendă totală de 3.000 de lei şi cu interzicerea accesului pe stadioane timp de un an, pentru altercaţii cu suporteri italieni.

După partidă, Jandermeria a mai anunţat că nu s-au înregistrat incidente în care să fie implicată delegaţia echipei Napoli ce se îndrepta spre aeroportul Aurel Vlaicu.

Jandermeria Capitalei a anunţat că va solicita imagini video clubului Steaua cu incidentele din startul partidei dintre suporterii români şi cei italieni şi cele de la sfârşitul meciului, când mai mulţi fani stelişti au aruncat cu diverse obiecte spre terenul de joc. Până acum, Jandermeria a amendat patru suporteri stelişti, cu câte 80 de lei fiecare, pentru incidentele de la meciul cu Napoli.

Echipajele de jandarmi au reţinut şi o persoană care sustrăsese, joi, în jurul orei 17.00, din magazinul stadionului o eşarfă în valoare de 20 lei, iar alta a fost amendată cu 1.000 de lei pentru comercializarea de obiecte de recuzită.

Meciul Steaua - Napoli, scor 3-3, a fost marcat de mai multe incidente între suporterii celor două echipe. Astfel, înainte şi după startul partidei, au avut loc mai multe altercaţii între fanii români şi cei italieni. Suporterii stelişti de la Peluza Sud a Stadionului Steaua s-au apropiat de cei italieni prezenţi în apropierea lor şi au încercat să se bată cu aceştia. Românii şi italienii au aruncat cu scaune şi torţe unii înspre alţii, jandarmii fiind nevoiţi să intervină. După golul egalizator al oaspeţilor, suporterii stelişti de la Tribuna a II-a au aruncat cu diverse obiecte în teren, împiedicându-i pe arbitri şi pe jucătorii italieni să intre în tunelul care duce spre vestiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici