Un film despre asasinarea lui Marian Cozma, realizat în Ungaria

Un film documentar despre asasinarea jucătorului de handbal român Marian Cozma este realizat în Ungaria, producţia urmând a fi difuzată la Budapesta, la sfârşitul lunii aprilie, informează The Budapest Time.

143 afișări
Imaginea articolului Un film despre asasinarea lui Marian Cozma, realizat în Ungaria

Un film documentar despre asasinarea lui Marian Cozma, realizat în Ungaria (Imagine: Mediafax Foto)

Scena asasinării jucătorului de handbal român Marian Cozma a fost filmată într-un hotel din localitatea Tapolca, din Ungaria, la filmări asistând şi tatăl victimei, Petre Cozma.

O serie de actori celebri din Ungaria interpretează rolurile principale în acest documentar de 85-90 de minute, care va fi structurat în două părţi şi va fi difuzat la Budapesta, la sfârşitul lunii aprilie.

Între timp, poliţia maghiară a acuzat două persoane de colaborare şi favorizare a presupuşilor autori ai crimei.

Cotidianul maghiar Népszabadság a publicat o informaţie potrivit căreia una dintre cele două persoane aflate în arestul poliţiei este iubita suspectului principal, Sándor R.

Ungaria nu se află la prima iniţiativă în memoria fostului handbalist român, ucis la Veszprem pe 8 februarie.

Fan clubul echipei MKB Veszprem a deschis o strângere de fonduri pentru ridicarea unui monument în memoria lui Marian Cozma, suporterii maghiari reuşind să adune peste 10.000 de euro, în primele zile de la deschiderea contului bancar.

Citeşte şi:

Marian Cozma, condus pe ultimul drum

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria

Tatăl lui Marian Cozma cere statului să se implice mai adânc în cazul morţii fiului său

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici