Un fost căpitan la Steaua, actualmente antrenorul echipei de fotbal patronate de fiul lui Liviu Dragnea, a fost ridicat de mascaţi imediat după un meci

Antrenorul echipei de fotbal Turris din Liga a II-a, Marius Baciu, fost căpital al Stelei, a fost ridicat, miercuri, de DICE şi SIAS imediat după meciul câştigat de echipa sa cu FC Snagov şi adus cu mandat la Parchetul Tribunalului Bucureşti, au precizat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

3054 afișări
Imaginea articolului Un fost căpitan la Steaua, actualmente antrenorul echipei de fotbal patronate de fiul lui Liviu Dragnea, a fost ridicat de mascaţi imediat după un meci

Un fost căpitan la Steaua, actualmente antrenorul echipei de fotbal patronate de fiul lui Liviu Dragnea, a fost ridicat de mascaţi imediat după un meci

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Marius Baciu, antrenorul lui Turris, echipă patronată de fiul lui Liviu Dragnea, a fost ridicat, miercuri, de anchetatorii Departamentului pentru Investigarea Criminalităţi Economice şi de trupele speciale SIAS (Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale) direct de la meciul câştigat, scor 3-2, fiind, la ora transmiterii ştirii, audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Până la ora transmiterii ştirii, procurorii nu au comunicat oficial despre motivul ridicării fostului căpitan al Stelei, împotriva lui Marius Baciu nefiind luată vreo măsură preventivă.

Marius Baciu, în vârstă de 44 de ani, a evoluat în cariera de jucător la FC Inter Sibiu, Gaz Metan Mediaş, Steaua Bucureşti, LOSC Lille, RW Oberhausen, Panserraikos, Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj.

La Steaua, Baciu a evoluat timp de şase sezoane, în perioada 1996-2002, purtând şi banderola de căpitan.

Ca antrenor, Baciu le-a mai pregătit pe Alba Iulia, Şimleul Silvaniei, CSMS Iaşi, Flacăra Făget, SC Bacău, FC Clinceni, Concordia Chiajna, Daco-Getica Bucureşti. Pe 23 octombrie, acesta a fost numit antrenor la Turris Turnu Măgurele.

Mădălin Ioniţă, preşedinte Turris Turnu Măgurele: Mascaţii au intrat în vestiar peste jucători

Mădălin Ioniţă, preşedintele Turris T. Măgurele, a declarat miercuri, după ce antrenorul Marius Baciu a fost reţinut de forţele speciale ale Poliţiei, că nu ştie motivul pentru care tehnicianul a fost reţinut, însă acesta a exclus orice legătură între faptele lui Baciu şi clubul Turris T. Măgurele.

”Nu vreau să dau nicio declaraţie momentan. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi ce o să se întâmple. O să dau un comunicat de presă în momentul în care ajung la Turnu Măgurele. M-a şocat ce s-a întâmplat, pentru că au intrat în vestiar peste jucători. Nu cred că băiatul ăsta a omorât pe cineva. Puteau să îi trimită o invitaţie, îl aşteptau undeva. Dacă aşa sunt regulamentele nu este treaba mea. Suntem şocaţi toţi. Exclus orice legătură cu Turris Turnu Măgurele. Nu ştiu nimic. Dânsul este aici de două săptămâni. Habar nu am ce şi cum. Nu ştiu nimic”, a declarat, la sport.ro, preşedintele celor de la Turris T. Măgurele.

Şi fostul patron al lui Marius Baciu, Ionel Ciuclea, a vorbit despre reţinerea antrenorului. Acesta a declarat, pentru ProSport: ”Îmi găsesc foarte greu cuvintele. Este pentru prima dată cănd la mine la stadion vin trupele speciale. Toţi copilaşii erau speriaţi, după ce i-au văzut pe cei care erau îmbărcaţi ca în filme cum îl ridicau pe Marius. Nu ştiu pentru ce a fost reţinut Marius Baciu. El a fost unul dintre căpitanii Stelei şi nu este deloc plăcut ce i se întâmplă în aceste momente. Pe mine m-a anunţat şeful nostru de la pază şi mi-a spus tot ce s-a întâmplat la stadion. Doar Marius Baciu şi Dumnezeu ştiu ce a făcut. Chiar nu ştiu ce să vă mai spun. Mă gândesc acum la familia lui Marius”.

Taguri:
antrenor,
ridicat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici