Un fost pilot de Formula 1 dezvăluie că Michael Schumacher este în continuare în stare gravă: "E paralizat şi nu poate vorbi"

Philippe Streiff, fost pilot de Formula 1 şi prieten al lui Michael Schumacher, a vorbit despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, care a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013.

474 afișări
Imaginea articolului Un fost pilot de Formula 1 dezvăluie că Michael Schumacher este în continuare în stare gravă: "E paralizat şi nu poate vorbi"

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Streiff, care a rămas paralizat în urma unui accident în 1989, susţine că starea lui Michael Schumacher e în continuare gravă, potrivit theguardian.com.

"Este mai bine, dar totul este relativ, e foarte dificil. La fel ca şi mine se află într-un cărucior cu rotile, paralizat. Are probleme de memorie şi de vorbire, nu poate vorbi", a declarat Philippe Streiff, care l-a vizitat pe Schumacher.

Un purtător de cuvânt al lui Schumacher a susţinut că declaraţiile lui Streiff sunt "opiniile lui".

La sfârşitul lunii octombrie, Jean-Francois Payen, unul dintre medicii care l-au tratat pe Michael Schumacher, afirma că a notat "unele progrese " în privinţa stării de sănătate a fostului pilot german, dar că recuperarea ar putea dura câţiva ani.

"Este exact ca la alţi pacienţi, ne aflăm într-un interval de timp cuprins între unul şi trei ani şi trebuie să avem răbdare", spunea atunci Payen. "Unele persoane pot să stea trei-patru ani în convalescenţă. Depinde foarte mult de severitatea afecţiunii, de vârsta pacientului şi de condiţia sa fizică", mai preciza el.

Michael Schumacher a petrecut nouă luni în spital, după care a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, unde îşi continuă recuperarea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici