Un fost sportiv olimpic a fost găsit strangulat într-o pădure din Siberia

Un fost luptător olimpic rus a fost găsit strangulat într-o pădure din Siberia, a anunţat, miercuri, Comitetul de anchetă rus.

10470 afișări
Imaginea articolului Un fost sportiv olimpic a fost găsit strangulat într-o pădure din Siberia

Un fost sportiv olimpic a fost găsit strangulat într-o pădure din Siberia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor din republica rusă Tuva, din sudul Siberiei, sportivul Chechen-Ool Mongush, în vârstă de 40 de ani, un fost campion al Rusiei la lupte libere, devenit antrenor, a fost asasinat la 10 iunie de către un cioban. Asasinul l-a strangulat pe sportiv şi apoi l-a îngropat în pădure, potrivit Comitetului de anchetă, care nu a descoperit motivul crimei.

Preşedintele federaţiei de lupte libere din Tuva, Vladimir Tulush, a confirmat că victima este luptătorul Chechen-Ool Mongush, al patrulea la JO din 1996 de la Atlanta.

"El a fost primul sportiv din Tuva care a participat la JO, a lucrat aici şi a antrenat numeroşi luptători", a afirmat Tulush.

Chechen-Ool Mongush a fost campionatul Rusiei la această disciplină în 1995.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici