Un fotbalist român a semnat cu Arsenal

Fotbalistul Cătălin Cîrjan a semnat cu echipa mare a lui Arsenal după ce a avut o evoluţie impresionantă la formaţia under-18 a ”tunarilor”, de când a ajuns la aceasta, în vară.

204 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist român a semnat cu Arsenal

Un fotbalist român a semnat cu Arsenal

Cîrjan a ajuns la echipa under-18 a lui Arsenal în vară, liber de contract. Ultimul club din România pentru care a evoluat mijlocaşul a fost Viitorul Domneşti. La echipa de juniori a lui Arsenal, Cîrjan a avut şapte apariţii şi a contribuit cu trei pase decisive.

Arsenal a anunţat pe pagina oficială a clubului că mijlocaşul a semnat cu echipa mare: ”Am vrea să îl felicităm pe Cătălin Cîrjan pentru faptul că a semnat primul său contract profesionist şi abia aşteptăm să îi vedem progresul. Playmaker-ul în vârstă de 17 ani a impresionat deja la debutul cu Aston Villa”.

”Sunt foarte mândru, dar acesta e doar primul pas. Voi continua să dau totul pentru a-mi îndeplini marele vis, de a juca pentru prima echipă”, a declarat Cătălin Cîrjan.

Fanii ”tunarilor” au fost impresionaţi că jucătorul român a făcut primul pas spre echipa mare.

”Este un băiat foarte talentat. Felicitări”, a fost reacţia unui suporter.

”Copilul acesta este fantastic. Iubesc felul în care joacă”, a mai spus alt fan al lui Arsenal, pe pagina de Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici