Un jucător din Bolivia a debutat în prima ligă la 12 ani

Fotbalistul Mauricio Baldivieso, un junior de 12 ani, a evoluat, duminică, într-o partidă din prima etapă a turneului Clausura al primei ligi din Bolivia, meci pe care echipa sa Aurora l-a pierdut, scor 0-1, în faţa formaţiei FC La Paz.

19 afișări
Imaginea articolului Un jucător din Bolivia a debutat în prima ligă la 12 ani

Un jucător din Bolivia a debutat în prima ligă la 12 ani

Mauricio este fiul lui Julio Cesar Baldivieso, poreclit "Împăratul", unul dintre cei mai mari jucători bolivieni din toate timpurile şi actual antrenor al echipei Aurora, club din localitatea Cochabamba.

Tănărul jucător a intrat pe teren în minutul 39. După cinci minute, el a fost atacat violent din spate de un adversar, Henry Alaca, care l-a accidentat la glezna dreaptă.

După ce a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, juniorul a fost capabil să-şi reia locul pe gazon în aplauzele fanilor.

"Sunt foarte mândru, are foarte mult talent", a declarat tătăl tânărului fotbalist. Jose Cesar Baldivieso a adăugat că fotbalistul Alaca poate fi calificat drept "criminal", iar arbitrul meciului "chiar mai rău", pentru că nu i-a arătat cartonaşul roşu jucătorul echipei din La Paz după faultul violent comis asupra fiului său.

Formaţia din La Paz a terminat jocul cu nouă jucători pe teren după ce doi fotbalişti au fost eliminaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici