Un jucător rapidist a depus memoriu la LPF pentru a-şi primi restanţele financiare. Ce alţi fotbalişti intenţionează să procedeze la fel

Fundaşul echipei Rapid, Cristian Oros, a depus memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF prin care solicită grupării giuleştene plata restanţelor salariale pe mai multe luni.

294 afișări
Imaginea articolului Un jucător rapidist a depus memoriu la LPF pentru a-şi primi restanţele financiare. Ce alţi fotbalişti intenţionează să procedeze la fel

Cristian Oros (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că fotbalistul nu a solicitat însă şi rezilierea contractului cu FC Rapid. "Până în momentul de faţă, singurul fotbalist de la Rapid care a depus memoriu este Oros, dar numai pentru pretenţii financiare, nu şi pentru a deveni jucător liber de contract", au precizat sursele ciate.

Ovidiu Burcă, Ovidiu Herea şi Ştefan Grigorie intenţionează şi ei să depună memorii la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor. "Ne-au sunat pentru a-şi anunţa intenţia, dar încă nu au venit cu actele. La fel ca Oros, şi ei doresc doar plata salariilor restante", au adăugat sursele din cadrul LPF.

Tribunalul Bucureşti a înregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolvenţă a SC Fotbal Club Rapid SA, societatea care administrează gruparea giuleşteană, instanţa stabilind ca prim termen de judecată data de 7 decembrie.

Contactat telefonic, acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a deschis procedura de insolvenţă la Tribunalul Bucureşti special pentru a salva clubul şi pentru a obţine licenţa pentru sezonul 2013-2014.

Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. 

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici