Un jurnalist din Italia a anunţat că jucătorii români de la U21 sunt doriţi de echipe din Serie A

România a debutat în forţă la EURO 2019 U21, cu un 4-1 în faţa Croaţiei, iar reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio anunţă că numeroase cluburi din campionatele de top se află pe urmele tinerilor antrenaţi de Mirel Rădoi.

312 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist din Italia a anunţat că jucătorii români de la U21 sunt doriţi de echipe din Serie A

Un jurnalist din Italia a anunţat că jucătorii români de la U21 sunt doriţi de echipe din Serie A

Într-un material publicat în dimineaţa zilei de miercuri, pe site-ul personal, jurnalistul Gianluca Di Marzio anunţă că jucătorii de bază ai lui Mirel Rădoi sunt urmăriţi de formaţii importante: "Urmează o vară cu transferuri pe axa România - Italia. După 4-1 cu Croaţia, inevitabil tricolorii mici se află sub lupa echipelor", spune Di Marzio.

Din informaţiile jurnalistului, lucrurile stau în felul următor. Cristi Manea ar fi dorit de Chievo, Bologna şi SPAL. Tudor Băluţă a semnat cu Brighton, însă ar fi dorit sub formă de împrumut de Udinese şi Watford. Alexandru Cicâldău s-ar afla în vizorul unor nume importante, precum Standard Liege, Lille, Lyon şi Sevilla. Dragoş Nedelcu s-ar afla în atenţia celor de la Sampdoria, asta şi datorită impresarului său, Pietro Chiodi. Nu în ultimul rând, Di Marzio susţine că Ianis Hagi e curtat de Ajax şi Genoa.

Până când vor exista oferte concrete, băieţii lui Rădoi mai au de jucat cel puţin două meciuri la EURO 2019 U21. Vineri înfruntăm Anglia, de la 19:30, iar luni jucăm împotriva Franţei. Ambele jocuri vor avea loc la Cesena. Cu încă trei puncte ne putem gândi serios la calificarea în semifinale şi la prezenţa la Jocurile Olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici