Un membru din comunitatea transgender intră în ring cu un fost luptător

  • Fostul luptător UFC, Jake Shields, a lansat o provocare în spaţiul online.
  • Aceasta s-a adresat „celor mai duri bărbaţi din comunităţile trans” şi i-a provocat la un duel.
  • Challenge-ul a fost lansat în contextul unui meci, iar la scurt timp, unul dintre cei vizaţi a spus ,,da”.
256 afișări
Imaginea articolului Un membru din comunitatea transgender intră în ring cu un fost luptător

Mack Beggs, un transgender, a postat pe Instagram că este dispus să lupte împotriva fostului luptător UFC, Jake Shields. Reacţia fostului luptător nu a întârziat să apară. „Aceasta este o ofertă serioasă, du-te şi pregăteşte-ţi echipa”, i-a transmis sportivul adversarului său pe Twitter, la 20 aprilie, scrie AlephNews.ro, cate citează Fox News.

Shields a spus că îl va înfrunta simultan atât pe fostul luptător UFC, cât şi pe alţi zece luptători transsexuali, pe acelaşi ring. Beggs a spus că a fost „lipsit de respect faţă de sportul MMA” să „cheme 10 bărbaţi transsexuali” şi să spună că îi va „bate”.

„Vom face acest lucru un apel oficial, dar Jake Shields, voi accepta oferta ta”, a spus Beggs, pe OutKick. „Dar oferta nu va fi de zece contra unu şi zece oameni de tranziţie, vom lupta pentru tot restul nopţi”. „Va fi un meci de tipul unu la unu. Dacă vrei să te numeşti luptător, fă-o cum trebuie”.

Make, în vârstă de 24 de ani, a adăugat că Shields şi „oamenii care gândesc ca el” au un „fetiş” pentru persoanele transsexuale în apărarea sa faţă de luptătorii trans. „Este vorba de faptul că voi toţi sunteţi atât de fixaţi şi aveţi un fetiş cu femeile trans, încât uitaţi că noi suntem aici şi că o să vă facem praf”.

Beggs se afla în plin proces de tranziţie încă de pe vremea în care studia la liceu. Acesta a câştigat campionatul de fete din Texas, la categoria 110 kilograme în 2017 şi 2018, împotriva aceleiaşi persoane, Chelsea Sanchez.

Mai mulţi potenţiali adversari au renunţat la meciurile împotriva lui Beggs, pentru că luptătorul lua testosteron în timpul tranziţiei, aspect care a stârnit controverse. Beggs nu a mai luptat din cauza unei intervenţii chirurgicale. Shields a luptat pentru titlul de campion UFC la categoria welterweight la UFC 129. El a pierdut în faţa lui Georges St. Pierre.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici