Formula 1 a confirmat datele testelor de pre-sezon de la Barcelona şi Bahrain

Datele testelor de pre-sezon au fost confirmate pentru 2022, cu trei zile pe circuitul din Spania, după care maşinile nou-nouţe se vor îndrepta spre Bahrain, în martie, pentru testul oficial de pre-sezon.

311 afișări
Imaginea articolului Formula 1 a confirmat datele testelor de pre-sezon de la Barcelona şi Bahrain

Formula 1 a confirmat datele testelor de pre-sezon de la Barcelona şi Bahrain

Vor avea loc două sesiuni de câte trei zile fiecare, înaintea sezonului de 23 de curse din Formula 1, care va inaugura noua eră.

Barcelona - 23-25 februarie

Prima ieşire este o sesiune de pretestare pe circuitul de la Barcelona, mai puţin importantă, în perioada 23-25 februarie, permiţând echipelor să îşi testeze pentru prima dată în acelaşi loc noile maşinile din 2022.

Cu toate acestea, aşa cum este tradiţional în cazul evenimentelor de pretestare, cursa de pe Circuit de Barcelona-Catalunya nu va fi transmisă în direct, dar se vor efectua rezumate ce vor va include conţinut video cu cele mai bune tururi de circuit, la sfârşitul fiecărei zile.

Bahrain - 10-12 martie

Testul oficial de pre-sezon va avea loc apoi în Bahrain în perioada 10-12 martie, înaintea Marelui Premiu al Bahrainului din weekendul 18-20 martie. Fanii vor putea fi prezenţi, urmând ca evenimentul să aibă acoperire TV în direct.

Pregătirea pentru sezonul 2022 se anunţă fascinantă, cu schimbări tehnice de amploare la această nouă generaţie de maşini F1, inclusiv podele 3D, aripi faţă şi spate reproiectate şi pneuri Pirelli de 18 inch.

TECH TUESDAY: De ce noile podele ar trebui să contribuie la îmbunătăţirea acţiunii roată la roată a F1 în 2022

Lansările de maşini încep în februarie, iar cei de la Aston Martin şi Mercedes au anunţat deja când vor scoate capacele de pe maşinile lor din 2022.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici