Un nou acţionar la Viitorul? Cu cine discută Hagi

  • FC Viitorul a fost înfiinţată de Gheorghe Hagi în 2009
  • Viitorul a câştigat titlul în Liga 1 în sezonul 2016-2017, Cupa României în 2018-2019 şi Supercupa României în 2019
  • Dan Şucu are o avere de 125 de milioane de euro
1042 afișări
Imaginea articolului  Un nou acţionar la Viitorul? Cu cine discută Hagi

Patronul Mobexpert, Dan Şucu, e interesat să se implice financiar la Viitorul. Gică Popescu, preşedintele clubului din Constanţa a confirmat că Şucu vrea să cumpere acţiuni la club.

Gică Popescu a confirmat că e nevoie de ajutor financiar la Viitorul: „Din ziua în care eu am venit preşedinte la Viitorul am declarat că intenţionăm să aducem alături de noi, şi a mai spus-o şi Gică de nenumărate ori, oameni cu un potenţial financiar ridicat, astfel încât să ducem proiectul la un alt nivel. În acest an şi jumătate ne-am întâlnit cu o serie de oameni de afaceri care ar avea această posibilitate să vină alături de noi.

Fără ajutorul unor oameni cu putere financiară este aproape imposibil să creştem ca proiect. Bineînţeles că domnul Şucu poate fi unul dintre potenţialii viitori acţionari, dar acum nu ştiu care sunt intenţiile domniei sale. Trebuie să ajungă la o concluzie, sper ca aceasta să fie una pozitivă şi să dorească să vină alături de noi. Ar fi minunat ca dânsul şi alţi oameni să vină alături de noi pentru că putem face lucruri importante.”

„Nu am cumpărat acţiuni la Viitorul, că aş putea fi interesat este altceva. Dar nu există nicio tranzacţie. Aş putea fi interesat, dar nu e o discuţie pe care să o fac până nu ajung la o concluzie”, a declarat Dan Şucu pentru AGERPRES.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici