Un nou transfer pentru Tătăruşanu. Va ajunge la AC Milan

  • Ciprian Tătăruşanu s-a înţeles cu AC Milan pentru un contract pe 3 ani.
  • Portarul român va face vizita medicală joi dimineaţă.
  • Tătăruşanu a mai jucat în Serie A la Fiorentina între 2014 şi 2017.
878 afișări
Imaginea articolului Un nou transfer pentru Tătăruşanu.  Va ajunge la AC Milan

Profimedia

Ciprian Tătăruşanu prinde un nou transfer. Doar rezervă în ultimul an la Lyon, portarul român pleacă în Italia la AC Milan. Goalkeeper-ul român este aşteptat în Italia pentru a face vizita medicală. 

Tătăruşanu revine în Serie A, după o pauză de 3 ani. Între 2014 şi 2017, el a evoluat pentru Fiorentina.

De 7 ori câştigătoare de Champions League, Milan încearcă să revină în fruntea fotbalului italian după un declin suferit în ultimii 5 ani.

Tătăruşanu a jucat la FCSB timp de 5 ani, de unde a fost transferat de Fiorentina în 2014. La 3 ani distanţă pleca la Nantes în Franţa. Sezonul trecut l-a petrecut la Lyon, fiind însă doar rezervă în drumul echipei până în semifinalele Champions League.
Nici la Milan nu va avea viaţă uşoară. El se va lupta pentru postul de titular cu Gianluigi Donnarumma, portarul considerat viitorul naţionalei Italiei. Tătăruşanu a fost titular pentru România în meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici