Un nou USAIN BOLT? Revenirea incredibilă a unui puşti la ştafetă - VIDEO

Oraşul Ulladulla, din Australia, ar putea oferi lumii pe noul Usain Bolt. James Gallaugher, în vârstă de 12 ani, face deja senzaţie la întrecerile atletice australiene iar videoclipul postat pe Youtube, în care revine incredibil într-o cursă de ştafetă a adunat peste 200.000 de vizualizări.

1096 afișări
Imaginea articolului Un nou USAIN BOLT? Revenirea incredibilă a unui puşti la ştafetă - VIDEO

Un nou USAIN BOLT? Revenirea incredibilă a unui puşti la ştafetă - VIDEO (Imagine: Daily Telegraph Australia)

"James este ieşit din comun. Nu spun asta doar pentru că sunt antrenorul lui. Este o ciudăţenie şi spun asta în cel mai bun mod posibil. Când vorbesc despre el cu soţia mea ajungem mereu la concluzia că va fi cel mai bun sprinter pe care l-a avut vreodată Australia la modul cum progresează", a spus antrenorul juniorului, Scott Richardson, informează dailytelegraph.com.au.

Cel mai bun timp cronometrat al lui James Gallaugher în proba de 100 de metri este de 11.72, ceea ce i-a determinat pe americanii de la Michael Johnson Spire Athletics să-l contacteze deja pe junior. Antrenorul consideră însă că este prea mic să meargă la şcoală în SUA şi doar îl va trimite pe perioada verii la centrul de pregătire american.

Dar, pentru atletismul australian un alt pericol îl reprezintă cluburile de rugby, care vor să-l "fure" pe James.

Ultima ispravă filmată a juniorului este într-o probă de ştafetă când recuperează 15-20 de metri faţă de primul concurent şi câştigă cursa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici