Un portughez a mers cu bicicleta până în Polonia pentru a fi alături de naţionala Portugaliei

Un suporter portughez a sosit în Polonia după ce a făcut 3.600 de kilometri pe bicicletă pentru a-şi demonstra pasiunea necondiţionată pentru echipa condusă de Cristiano Ronaldo, anunţă, marţi, presa poloneză.

126 afișări
Imaginea articolului Un portughez a mers cu bicicleta până în Polonia pentru a fi alături de naţionala Portugaliei

Un portughez a mers cu bicicleta până în Polonia pentru a fi alături de naţionala Portugaliei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Plecat din oraşul Palmela, de lângă Lisabona, în urmă cu şapte săptămâni, Jorge Franco a pedalat până la baza de cantonament a selecţionatei portugheze de la Opalenica, adică o distanţă de 3.600 de kilometri, anunţă cotidianul Metro.

Portugalia a sosit, în noaptea de luni spre marţi, în Polonia şi se pregăteşte să întâlnească Germania, sâmbătă, la Lvov (Ucraina).

Jurnalul nu precizează dacă Franco va merge până la Lvov, tot cu bicicleta, adică 737 km, şi mai ales dacă va reveni la fel, după competiţie, în Portugalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici