Un protestatar a creat haos la Campionatul Mondial de Snooker

Partida din primul tur de la Campionatul Mondial de Snooker dintre Joe Perry şi Robert Milkins a fost întrerupt luni seara de un protestatar care a sărit pe masa de joc, împrăştiind un praf de culoare portocalie pe postav.

905 afișări
Imaginea articolului Un protestatar a creat haos la Campionatul Mondial de Snooker

Un protestatar a creat haos la Campionatul Mondial de Snooker

Bărbatul care purta un tricou cu inscripţia "Just Stop Oil" (Opriţi petrolul) a ieşit din public şi a sărit pe masă la scurt timp după ce a început meciul dintre Joe Perry şi Robert Milkins.

El a fost apoi reţinut rapid de securitate şi îndepărtat de pe masă. O tentativă similară a avut loc şi la masa alăturată, la care începuse meciul dintre Mark Allen şi Zhengyi Fan, însă oamenii de ordine au reuşit să oprească persoana care se pregătea să urce pe masă.

După toate probabilităţile, meciul Joe Perry - Robert Milkins va fi amânat pentru marţi, fiind necesară, cel mai probabil, înlocuirea postavului de pe masa afectată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici