Un pugilist mexican îl ameninţă pe Messi: „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu”

Pugilistul mexican Canelo Álvarez i-a transmis un avertisment lui Lionel Messi pe care îl acuză că nu respectă Mexicul: „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu”, a spus mexicanul, potrivit CNN.

1706 afișări
Imaginea articolului Un pugilist mexican îl ameninţă pe Messi: „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu”

Pugilistul mexican Saul Canelo Álvarez i-a transmis un avertisment lui Lionel Messi, pe care l-a acuzat că nu respectă Mexicul.

„L-aţi văzut pe Messi curăţând podeaua cu tricoul şi steagul nostru????" a scris Álvarez pe Twitter, făcând aparent referire la un videoclip în care Messi pare să lovească cu piciorul un tricou al Mexicului care se află pe podea în în vestiarul Argentinei.

Totuşi, nu există nicio confirmare a faptului că Messi a lovit tricoul intenţionat.

„Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu!!! Aşa cum eu respect Argentina, el trebuie să respecte Mexicul! Nu mă refer la ţară în ansamblu, ci doar la prostiile pe care le-a făcut Messi", a adăugat Álvarez într-un alt tweet.

Argentina a învins Mexicul cu 2-0, sâmbătă, într-un meci tensionat din Grupa C la Cupa Mondială din Qatar.

Álvarez, care este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile după ce a câştigat campionate mondiale la patru categorii de greutate, a oferit şi o explicaţie unui jurnalist: „Una este ca ei să fie mai buni decât noi (în fotbal), alta este să ai respect", a precizat mexicanul.

Fostul coechipier al lui Messi în echipa Argentinei, Sergio Agüero, i-a răspuns lui Álvarez pe Twitter.

„Domnule Canelo, nu căutaţi scuze sau probleme, cu siguranţă nu ştiţi despre fotbal şi ce se întâmplă într-un vestiar. Tricourile sunt mereu pe jos după ce se termină meciurile din cauza transpiraţiei şi apoi, dacă te uiţi bine, el face mişcarea de a-şi scoate gheata şi îl loveşte din greşeală", a scris Agüero pe Twitter.

Argentina va întâlni miercuri Polonia în ultimul său meci din grupă, iar Mexicul se va confrunta cu Arabia Saudită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici