Un rugbist de la CSM Baia Mare a decedat în Spania

Rugbistul Tiberiu Apostol, de la CSM U Remin Baia Mare, a murit, duminică, în Spania, la vârsta 25 de ani, medicii de la un spital din Barcelona afirmând că decesul a survenit din cauza unei septicemii.

91 afișări
Imaginea articolului Un rugbist de la CSM Baia Mare a decedat în Spania

Un rugbist de la CSM Baia Mare a decedat în Spania

Tiberiu Apostol se afla la Barcelona, în vizită la prietena sa, alături de care şi-a serbat ziua de naştere în 22 iulie, când a împlinit 25 de ani. După doar două zile, a ajuns la spital de urgenţă, din cauza unor dureri la spate, dar a decedat pe masa de operaţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, autopsia ulterioară relevând o septicemie, conform anunţului clubului băimărean.

Oficialii de la CSM U Remin Baia Mare au făcut apel la iubitorii rugby-ului din România, pentru a dona sume, în vederea aducerii acasă a corpului neînsufleţit al jucătorului, costurile necesare operaţiunii fiind de 10.000 de euro, bani pe care familia lui Tiberiu Apostol nu îi are în prezent.

Până în prezent, clubului băimărean i s-au alăturat la donaţii alte echipe de rugby şi baschet din Ardeal.

Tiberiu Apostol s-a transferat la CSM U Remin Baia Mare, în 2001, de la Paşcani, participând şi la câteva trialuri la loturile naţionale de juniori şi seniori. Jucătorul va fi înmormântat la Paşcani, data urmând a fi stabilită după aducerea corpului său în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici