Un suporter englez a murit în Sofia chiar înaintea meciului Bulgaria - Anglia. Microbistul ar fi consumat droguri

Un suporter al echipei naţionale de fotbal a Angliei a decedat, luni, în Sofia, înaintea meciului cu Bulgaria, din preliminariile Campionatului European din 2020.

189 afișări
Imaginea articolului Un suporter englez a murit în Sofia chiar înaintea meciului Bulgaria - Anglia. Microbistul ar fi consumat droguri

Un suporter englez a murit în Sofia chiar înaintea meciului Bulgaria - Anglia. Microbistul ar fi consumat droguri

Surse din Poliţie au declarat pentru Daily Telegraph că un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost transportat la spital, luni dimineaţă, după ce a fost găsit la ora 10 dimineaţa, pe străzile din centrul capitalei Bulgariei. Decesul acestuia a fost confirmat după-amiază, însă cauzele nu au fost stabilite.

„Incidentul a avut loc luni, la ora 10. Este un cetăţean englez, în vârstă de 32 de ani, care a fost transportat la spital, acolo unde a murit. Poliţia încearcă să clarifice circumstanţele în care s-a produs decesul", a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne din Bulgaria.

Aceasta a adăugat că nu poate confirma că persoana respectivă ar fi consumat droguri, aşa cum s-a vehiculat: „A fost găsit în centrul oraşului, pe stradă. Era într-o stare neputincioasă".

Incidentul vine la trei zile după ce 14 suporteri englezi au fost arestaţi la Praga, în ziua meciului Cehia-Anglia, scor 2-1, din preliminariile EURO 2020. Incidentele au început în jurul orei 19:00 şi s-au petrecut în apropierea unor restaurante, fanii fotbalului aruncând pahare şi sticle în forţele de ordine. Autorităţile au folosit grenade sonice şi câini special antrenaţi pentru a stopa violenţele.

Meciul dintre Bulgaria şi Anglia, din grupa A de calificare la EURO 2020, are loc luni, de la ora 21:45, în Sofia.

Foto: Hepta

Taguri:
bulgaria,
anglia,
sofia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici