Unde poţi urmări meciul Lucian Bute - Denis Gracev din 3 noiembrie

A fost anunţat postul de televiziune care va difuza meciul de box dintre Lucian Bute şi Denis Gracev, ce se va disputa pe 3 noiembrie.

3351 afișări
Imaginea articolului Unde poţi urmări meciul Lucian Bute - Denis Gracev din 3 noiembrie

Unde poţi urmări meciul Lucian Bute - Denis Gracev din 3 noiembrie

Partida pe care Lucian Bute o va disputa la 3 noiembrie la Montreal împotriva rusului Denis Gracev va fi transmisă în direct de postul Money TV, informează un comunicat al televiziunii.

Meciul din 3 noiembrie este primul pe care Lucian Bute îl va disputa din luna mai, când a pierdut centura mondială IBF în faţa britanicului Carl Froch.

În cadrul aceleiaşi gale, în ring va urca şi Dinu Bogdan care va lupta împotriva canadianului Eric Martel Bahoeli.

"Vrem să continuăm tradiţia de a transmite astfel de evenimente sportive unice pentru România către telespectatorii români. Am reuşit şi de această dată să obţinem drepturile de difuzare pentru gala de la Montreal. Este unul dintre cele mai aşteptate momente pentru iubitorii sportului şi susţinătorii performerilor români. Nu-mi rămâne decât să le urez succes pugiliştilor noştri", a declarat Andreea Negru, Director Editorial Money TV.

Potrivit comunicatului, Money TV va difuza o serie de ediţii speciale premergătoare galei de la Montreal, unde telespectatorii vor putea vedea în exclusivitate imagini de la antrenamente şi vor auzi declaraţii de la Lucian Bute şi de la toţi cei implicaţi în desfăşurarea acestui meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici