Unirea Urziceni a remizat în derbiul cu Steaua

Campioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I, ialomiţenii rămânând fără victorie sub conducerea tehnică a israelianului Ronny Levy.

19 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni a remizat în derbiul cu Steaua

Unirea Urziceni a remizat în derbiul cu Steaua (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Sorin Frunză '3, Onofraş '72, pentru gazde, respectiv Ovidiu Petre '8, Kapetanos '90+2 pentru oaspeţi.

1-0: Tudose a preluat greşit un balon, care a ajuns la Sorin Frunză şi jucătorul Unirii Urziceni a şutat, de la aproximativ 20 de metri, la colţul lung, Tătăruşanu fiind surprins ieşit dintre buturi.

1-1. Kapetanos a prelungit o minge pe spate până la Ovidiu Petre şi, nemarcat, mijlocaşul Stelei a restabilit egalitatea cu un şut în vinclu de la marginea careului de 6 metri.

În minutul 68, Szekely a comis un fault din spate la jumătatea terenului, moment în care mai mulţi jucători de la Unirea Urziceni i-au solicitat arbitrului Cristian Balaj să-i acorde al doilea avertisment fotbalistului Stelei, însă "centralul" nu a acordat nimic. Szekely a fost schimbat de antrenorul Mihai Stoichiţă imediat.

2-1: Jelev l-a scăpat din marcaj pe Onofraş, acesta din urmă a reluat cu capul însă balonul a lovit bara şi a revenit tot la atacantul grupării ialomiţene care a înscris din 3-4 metri

În minutul 82, Unirea Urziceni a înscris din nou, în urma unei lovituri libere de la marginea careului, executate de Pădureţu, însă reuşita acestuia a fost anulată pentru că balonul fusese deviat de Onofraş, aflat în poziţie de ofsaid.

2-2: Pepe Moreno a fost lovit în spate de o centrare perpendicular pe poartă, mingea a ricoşat la Kapetanos, iar atacantul grec a înscris cu un şut de la aproximativ 10 metri.

Unirea Urziceni: 74. Tudor - 24. Maftei (23. Bordeanu '46), 4. Mehmedovici, 22. B. Fernandes, 19. Brandan - 8. Paraschiv - 17. Semedo (18. Ricardo Gomes '83), 10. Pădureţu, 30. Frunză - 25. Onofraş (7. Galamaz '89), 7. Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy.

Steaua: 12. Tătăruaşanu - 4. Golanski, 5. Jelev, 15. Tudose (22. Pepe Moreno '83), 77. Artiom Karamyan - 8. Ov. Petre - 7. Szekely (11. Arman Karamyan '70) 14. Toja, 16. B.Nicoliţă - 28. Stancu, 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Szekely '62, Tudose '81, B. Stancu '88, Pepe '90+1.

Arbitri: Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Ioan Onicaş - Robert Dumitru.

Observatori: Mircea Dancu, Nicolae Grigorescu.

Superviozar: Ioan Igna.

La partidă au asistat aproximativ 6500 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 900 de fani ai echipei Steaua, care a fost împărţit în două grupuri la cele două peluze ale stadionului.

Galeria de la peluza nord a încurajat echipa pe toată durata partidei, în timp ce suporterii de la peluza sud l-au contestat în continuare pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici