Unirea Urziceni solicită CCA să analizeze prestaţia lui Marius Avram, reclamând 7 faze în prelungiri

Conducerea Unirii Urziceni a trimis, joi, o adresă către Comisia Centrală a Arbitrilor, în care solicită forului condus de Vasile Avram să analizeze arbitrajul din prelungirile Supercupei României, contra echipei CFR Cluj, reclamând şapte decizii dictate împotriva grupării ialomiţene.

10 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni solicită CCA să analizeze prestaţia lui Marius Avram, reclamând 7 faze în prelungiri

Unirea Urziceni solicită CCA să analizeze prestaţia lui Marius Avram, reclamând 7 faze în prelungiri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Vă rugăm respectuos să analizaţi prestaţia arbitrului Marius Avram (n.r. - care a condus la centru Supercupa României CFR Cluj - Unirea Urziceni, scor 4-2, după executarea loviturilor de departajare) la Supercupa României disputată în data de 18 iulie la Cluj-Napoca. Considerăm că arbitrul Marius Avram a comis şase greşeli în defavoarea echipei noastre în doar trei minute şi 11 secunde de joc efectiv, exact în perioada în care echipa noastră a condus cu 2-1. Prin urmare, dacă ţinem cont şi de uriaşa eroare din minutul 92, când domnul Avram a refuzat să-l elimine pe jucătorul Mureşan, credem cu convingere că arbitrajul domnului Avram poate fi calificat drept tendenţions şi solicităm să se ia măsurile care se impun", se arată în memoriul semnat de managerul general, Mihai Stoica.

Fazele incriminate de Unirea Urziceni au loc în următoarele minute:

- 91 şi 37 de secunde: jucătorul Gabriel Mureşan a jucat balonul cu braţul drept, iar după dictarea loviturii libere a şutat în balon după fluierul arbitrului. Mureşan avea deja un cartonaş galben, iar o ulterioară sancţionare a sa ar fi dus la eliminarea de pe teren.

- minutul 98 şi 11 secunde: Semedo joacă balonul la un duel cu Traore, arbitrul Marius Avram dictează lovitură liberă în favoarea echipei CFR Cluj de la 21 de metri de poartă, poziţie centrală.

- minutul 100 şi 9 secunde: Traore simulează, rămânând căzut la limita suprafeţei de pedeapsă, arbitrul Marius Avram lasă jocul să continue în condiţiile în care acţiunea de atac se desfăşura în aceeaşi zonă a terenului.

- minutul 100 şi 22 de secunde: fault al lui Ciprian Deac asupra lui Pădureţu, dar arbitrul Marius Avram lasă jocul să continue.

- minutul 101 şi două secunde: simulare a atacantului Lacina Traore, dar arbitrul Marius Avram dictează lovitură liberă de la 26 de metri pentru CFR Cluj.

- minutul 104 şi 32 de secunde: atac periculos al lui Traore la Galamaz, arbitrul Marius Avram lasă jocul să continue.

- minutul 104 şi 35 de secunde: atac periculos al lui Mureşan la Paraschiv, Avram lasă jocul să continue.

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că rezultatul din Supercupa României, câştigată de CFR Cluj la loviturile de departajare, a fost decis de centralul Marius Avram.

"Băiatul şefului arbitrilor a decis rezultatul din aceasta seară. Niciodată nu a fost aşa, s-a văzut că a vrut să încline balanţa. O să vin cu toate fazele. Noi am câştigat pe merit titlul. CFR l-a câştigat cum l-a câştigat. O să vin cu faze, să explice acel jucător bulgar de la Craiova ce a făcut sau jucătorii de la Alba Iulia. Să spună jucătorii împrumutaţi de CFR la Internaţional Curtea de Argeş ce s-a întâmplat. Asta e CFR!", a spus Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici