Univ. Craiova: Juniorii nu au fost programaţi la turneul semifinal din cauza datoriilor clubului

Echipa de juniori republicani B a Universităţii Craiova, copii născuţi în 1994, nu va mai participa la turneul semifinal care se va desfăşura la Timişoara începând de joi, fiind neprogramată de FRF din cauza datoriilor clubului oltean faţă de Victor Piţurcă.

150 afișări
Imaginea articolului Univ. Craiova: Juniorii nu au fost programaţi la turneul semifinal din cauza datoriilor clubului

Univ. Craiova: Juniorii nu au fost programaţi la turneul semifinal din cauza datoriilor clubului (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Potrivit unei hotărâri a Camerei Naţională de Soluţionare a Litigiilor, menţinută la recurs, Universitatea Craiova trebuie să-i plătească fostului manager Victor Piţurcă suma de 7 milioane de euro pentru rezilierea unilaterală a contractului acestuia.

Preşedintele Comisiei de copii şi juniori din cadrul FRF, Dan Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX că şi el a fost pus într-o situaţie neplăcută deoarece a fost nevoit să-i anunţe pe organizatorii turneului că acesta se va desfăşura doar cu trei echipe.

"Noi am primit o hârtie de la Comisia de Litigii conform cărora echipa de juniori a Universităţii este neprogramată din cauza datoriilor clubului. Am înţeles că cei de la Universitatea au făcut o cerere să-şi continue activitatea măcar la nivel de juniori, dar nu le-au aprobat-o. A trebuit să-i anunţ pe organizatori că turneul se va desfăşura doar cu trei echipe", a spus Dan Ionescu.

Lotul de juniori ai Universităţii Craiova era pe drum spre Timişoara când a aflat decizia FRF de a neprograma echipa la turneul timişorean.

La turneul semifinal de la Timişoara mai participă echipele CFR Cluj, Gaz Metan Mediaş şi Banatul Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici