Universitatea Cluj - Poli Ştiinţa Timişoara, scor 2-1

Formaţia Universitatea Cluj a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Poli Ştiinţa Timişoara, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, înregistrând astfel a şaptea înfrângere, a treia consecutivă, în actualul sezon, în care a mai obţinut trei rezultate de egalitate.

1 afișare
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Poli Ştiinţa Timişoara, scor 2-1

Universitatea Cluj - Poli Ştiinţa Timişoara, scor 2-1

Golurile au fost înscrise de Sorin Rădoi '41 şi Gigel Bucur '79 pentru oaspeţi, iar pentru gazde a marcat Nemanja Jovanovici, în minutul 41, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În minutul 20, Nemanja Jovanovici (Universitatea Cluj) a profitat de o eroare a lui Cânu, care a ratat preluarea, a interceptat balonul şi a înscris cu un şut din interiorul careului lateral dreapta, mingea intrând în poartă după ce a sărit dintr-o denivelare a terenului.

Poli Ştiinţa Timişoara a egalat în minutul 41, prin Sorin Rădoi, care a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap de la 12 metri, după un corner executat pe partea stângă.

Oaspeţii au înscris golul care a stabilit scorul final al partidei, 1-2, în minutul 79, prin Gigel Bucur, cu o lovitură de cap.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori. La începutul partidei, cei aproximativ 1.000 de suporteri clujeni au părăsit peluza arenei "Ion Moina" în semn de protest şi au afişat un banner cu mesajul: "Lăsăm loc victoriilor". În minutul 15, fanii clujeni au revenit în tribune. Pe toată durata reprizei secunde, suporterii Universităţii Cluj au cerut demisia conducerii executive a clubului şi i-au înjurat pe jucători. Ei au scandat: "Demisia", "Plecaţi în Gruia", "Băncel, pleacă de pe Moina" şi "Noi cântăm pentru culori nu pentru jucători".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici