Universitatea Craiova l-a prezentat marţi pe al patrulea antenor principal din acest sezon

  • Clubul de fotbal Universitatea Craiova l-a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, pe bulgarul Ivailo Petev ca noul antrenor principal al echipei.
  • Tehnicianul bulgar (48 ani) a antrenat naţionalele Bulgariei şi ale Bosniei-Herţegovina şi a pregătit ultima oară pe Ludogoreţ Razgrad.
318 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova l-a prezentat marţi pe al patrulea antenor principal din acest sezon

Sursa foto: Facebook / Universitatea Craiova

Preşedintele clubului, Mihai Rotaru, prezent la conferinţa de presă, l-a asigurat pe noul antrenor că îl va susţine necondiţionat.

În replică, Petev a declarat că îşi doreşte să câştige titlul cu Craiova, dar că şi că "este timp şi pentru asta. În acest moment cel mai important este să pregătim fiecare meci şi să-l câştigăm”.

Petev a câştigat titlul de trei ori cu Ludogorets, pe care a preluat-o din liga a treia bulgară, dar a mai activat în carieră, printre altele, şi la Levski Sofia sau Dinamo Zagreb.

Acesta va debuta pe banca oltenilor în primul meci al returului sezonului regulat de pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti.

Bulgarul este al patrulea antrenor al clubului din acest sezon, după Eugen Neagoe, Laurenţiu Reghecampf şi Corneliu Papură.

Universitatea Craiova s-a clasat pe locul 5, la finele turului, cu 23 de puncte, dar are câştigat doar 2 puncte în ultimele 4 meciuri, fiind învinsă de Petrolul Ploeşti şi Rapid Bucureşti şi remizând cu FC Voluntari şi U Craiova 1948.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici