Universitatea Craiova trece cu 3-1 de Gaz Metan Mediaş şi se pregăteşte de derby-ul cu FCSB

  • Universitatea Craiova a învins luni pe Gaz Metan Mediaş, în ultimul mecial etapei cu numărul 12 al Ligii 1.
  • Oltenii au rezolvat meciul până la pauză, când deja conduceau cu 2-0, prin golurile marcate de Cicâldău (min. 2, 1-0) şi de Ofosu (min 38,2-0).
158 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova trece cu 3-1 de Gaz Metan Mediaş şi se pregăteşte de derby-ul cu FCSB

Universitatea Craiova trece cu 3-1 de Gaz Metan Mediaş şi se pregăteşte de derby-ul cu FCSB

Golul meciului i-a aparţinut lui Cardoso, care în minutul 50 a redus din diferenţă după ce s-a distrat cu apărarea Universităţii, driblând 5 jucători, inclusiv portarul (2-1). Peste doar 5 minute Mamut a nimerit bara, fiind însă răzbunat de Bărbuţ, care a marcat ultimul gol al Craiovei, în minutul 58 (3-1).

Craiova a mai avut două ocazii de a mării avantajul de pe tabelă, ratate de Mamut şi Bălaşa.

Oltenii se menţin în plasa liderului FCSB, la două puncte distanţă, urmând să se confrunte cu aceştia, pe 18 decembrie, în etapa a 14-a, pe teren propriu.

Gaz Metan rămâne pe 10, la egalitate de puncte (13) cu FC Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici